T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
ŞANLIURFA / EYYÜBİYE - Kaplan Ortaokulu

Kaplan Ortaokulu

Telefon
5415932837
Belgegeçer
0
WEB
https://kaplan.meb.k12.tr
Adres
KAPLANKÖY MAH. KAPLANKÖY KÜME EVLERİ ANAOKULU BLOK NO: 170 EYYÜBİYE / ŞANLIURFA
Vizyon
Öğrencilerimizi ve yöre halkımızı geleceğe hazırlamak, karşılaşacakları güçlükler karşısında yılmamayı, çözümsüzlüğün değil çözümün bir parçası olmayı hayat felsefesi haline getirmelerine yardımcı olmak, teknolojik imkânları başta öğrencilerimiz olmak üzere eğitim bölgesinde yaşayan tüm insanlara tanıtmak, bu konuda öncülük etmek, durağan değil kendini ve etrafını yenileyen, yenilerken kendi değerlerini de korumayı bilen bir nesil yetiştirmektir.
Misyon
Biz; bütün öğrencilerimizin bilgili, becerili, kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerini sağlamak ve onlara 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız. Amacımız; sevgi, saygı ve güven ortamında "başarma azmi" ve "geleceği şekillendirme sorumluluğu" ile mükemmele ulaşmak için çalışmak, sürekli gelişimle öncü olmaktır.
Başarılar
Başarı sadece sayısal anlamda başarı demek değildir. Okulumuz önceliğini eğitim ve öğretime ayıran, kurum kültürü oluşmuş başarılı bir kurumdur. Tüm yeniliklere açık olan kurumumuzda Türkçe-İngilizce-Fen Bilimleri-Matematik derslerinde branş dersliği uygulamasıyla ilimizde ilköğretim okulları arasında tek okuldur.
Öğretmen :10
Öğrenci :140
Derslik :10
Kütüphane Kitap Sayısı :650
Öğretim Şekli :NORMAL EĞİTİM
Saatler
08:10-14:30
Isınma
KALORİFER
Bağlantı
Uydu İnternet (VSAT)
Yabancı Dil
Ulaşım
Öğretmenlerimiz kendi tuttukları servisle okula gelmektedir. Geliş gidiş mümkündür. Pazartesi-Çarşamba-Cuma günleri sabah saat 07:00 de Şanlıurfa´ya, saat 14:30 da Şanlıurfa Halepli Bahçeden Kaplan Köyüne; Perşembe günü ise Suruç ilçesine köy dolmuşu kalkmaktadır.
Servis Bilgisi
Okulumuz öğretmenleri ve idarecilerin bir çoğu merkezde kalmaktadır. Her gün okula kendi tuttuğumuz öğretmen servisiyle gidiş geliş yapmaktayız. Öğretmen servisinde herhangi bir sıkıntı bulunmamaktadır. Gönül rahatlığıyla okulumuzu tercih edebilirsiniz.
Yerleşim Yeri
Köyümüz 105 hane yaklaşık 1000 nüfusdan oluşmaktadır. Genel geçim durumları tarım ve hayvancılıktır. Çok az sayıda Şanlıurfa OSB fabrikalarında çalışan vardır. İşsizlik fazladır.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
İl merkezine 41 km uzaklıktadır.İl merkezine bağlı olmakla birlikte Suruç ilçesine ise 15 km dir.
Kontenjan Bilgileri
Sportif Etkinlikler
Bilimsel Etkinlikler
Proje Çalışmaları
Yazdır